Dianetiikka MITEN Dianetiikka KÄYTETÄÄN

Sisällysluettelo

Dianetiikka - nykyajan tiede mielen terveydestä kirjoittanut L. Ron Hubbard
Miten Dianetiikka käytetään -video
3-Ulotteinen Tutustumiskierros Ihmismieleen
US 1-800-722-1733
EU (45) 33 73 66 66
Tilaa seuraavasti
Where Can I Get Dianetics?
Ilmainen persoonallisuustesti
Asiaan liittyviä sivustojaVapauta täysi potentiaalisi.
Opi kuinka käyttää Dianetiikkaa tämän videon avulla!


[Dianetiikka]
Dianetiikka-kirja on tämän päivän ykkös-bestseller itsensä kehittämisen alueella yhdestä syystä, SE TOIMII. Tässä on video, joka näyttää sinulle mitä DIANETIIKKA on, kuinka se toimii ja kuinka sitä täsmälleen käytetään askel askeleelta.

Tämän videon avulla voit oppia kuinka käyttää L. Ron Hubbardin kirjan sisältämiä yksinkertaisia tekniikoita paikantaaksesi täyden potentiaalisi rajoitukset ja esteet — ja kuinka käsitellä ne!

DIANETIIKKA sisältää tämän päivän tehokkaimman ja laajasti käytetyn tieteen mielestä. Se paljastaa — yksinkertaisin sanoin, jotka jokainen voi ymmärtää — ainoan lähteen stressille, jännitykselle, masennukselle, psykosomaattisille sairauksille, pakkomielteille, riippuvuudelle ja mielisairauksille — reaktiivisen mielen.

Tämä video näyttää sinulle miltä DIANETIIKKA-auditointi-istunto näyttää, niin että voit aloittaa soveltamaan tätä teknologiaa PÄÄSTÄKSESI EROON reaktiivisesta mielestä.

Tämä video, joka perustuu L. Ron Hubbardin bestseller-kirjaan, antaa sinulle käsityksen Dianetiikan perusperiaatteista, jotka kyseenalaistavat asioita — periaatteista, jotka muuttavat ikuisiksi ajoiksi sen miten tarkastelet mieltäsi, kykyjäsi ja elämääsi.

Katso tämä ohjelma, istu alas ystävän kanssa ja sitten tee se! Käytä tätä videota hävittääksesi ainoan lähteen ihmiskärsimykselle ja avaa ovi täydelle potentiaalillesi!

Tilaa seuraavasti


Kirjoita tai soita!
Pohjois- ja Etelä-Amerikka
info@bridgepub.com
1-800-722-1733

Koko muu maailma
books@newerapublications.com
(45) 33 73 66 66

© 1999-2004 Church of Scientology International.
Kaikki oikeudet pidätetään.

Tavaramerkkitietoja